V pátek vyrazí na trasu první účastníci jednoho z nejstarších turistických pochodů v naší zemi – 58. ročníku Sokolovské padesátky.

V pátek vyrazí na trasu první účastníci jednoho z nejstarších turistických pochodů v naší zemi – 58. ročníku Sokolovské padesátky. Vzpomínám tímto a vzdávám hold vytrvalosti jeho  zakladatelům v čele s p. Robertem Maškem i jejich následovníkům.  Také přeji všem účastníkům i pořadatelům po několika letech deštivých túr konečně pěkné počasí. Na pochod můžete vyrazit i v sobotu a neděli, podrobnosti najdete v přiložených propozicích. Zdrávi došli.


Mariánské Lázně: Slavnostní ukončení provozu Zpívající fontány se uskuteční 31. srpna

Dožínky na statku v Milíkově 31. 8. 2024
U příležitosti 130. výročí od uvedení Symfonie Z Nového světa Antonína Dvořáka v Karlových Varech nastudoval tuto skladbu Karlovarský symfonický orchestr. Premiérově ji uvede ve středu 4. září od 19 h ve výjimečném prostředí kulturní památky – kostela sv. Jáchyma v Jáchymově.

Karlovarsko kolmo IV: Prozkoumejte krajinu sopek a malebných vesniček

Od 28. srpna do 1. září se Karlovy Vary opět stanou dějištěm mezinárodního folklorního festivalu. Tak jako v předchozích letech do města zavítají soubory lidového umění z míst napříč republikou i ze zahraničí.

Dopravní akce pro malé i velké cestovatele2. ročník akce pořádá Město Cheb ve spolupráci s Dopravním podnikem Cheb v pondělí 2. září 2024

Co se děje u sousedů160 LET ROZHLEDNY NA DĚČÍNSKÉM SNĚŽNÍKU

Památky v karlovarském kraji, tentokrátROZHOVOR | S Pavlem Palackým o záchraně a obnově Horního hradu